Uw HR- & Salarisadministratie

Het voeren van een juiste HR- & Salarisadministratie is voor elke ondernemer een tijdrovende klus. Naast de kostbare tijd die u hieraan kwijt bent, moet u uzelf ook continu op de hoogte houden van de juiste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht, cao’s, fiscaal, etc. Het uitbesteden van deze taak aan een professionele partij als WePayPeople Outsourcing biedt dan uitkomst. U kunt volledig de focus leggen op uw core business, terwijl wij uw administratieve taken van u overnemen.Wel zo prettig.

Uw administratie die altijd compliant is

Wij begrijpen als geen ander dat u graag in control blijft over datgene wat u aan ons uitbesteedt. Middels geïntegreerde e-HRM software in de Cloud (online) bieden wij u een efficiënt ingerichte HR- & Salarisadministratie proces aan. Dit doen wij met de software van AFAS. De software ondersteunt u bij het gehele instroom, doorstroom en uitstroom proces van uw medewerkers. Daarnaast krijgt u middels automatische workflow en signalering ondersteuning bij de uitvoering van essentiële HR- & Salarisprocessen. Zoals de verwerking van overuren, declaraties, verlof, verzuim, etc. Zo vergeet u o.a. geen jubilarissen, einde arbeidscontract termijnen, acties vanuit Wet Poortwachter meer!

In control

Middels medewerker (ESS)- en manager selfservice (MSS) kunt u bepaalde taken efficiënt en eenvoudig delegeren. Dit doen wij middels de uitrol van AFAS insite. Door AFAS insite (ESS / MSS) te gebruiken voorkomt u fouten en heeft u meer tijd over voor beleidsmatige, commerciële, adviserende en strategische taken. Dus focus op u core business!
Uw processen zijn geheel te bedienen middels innovatieve en gebruiksvriendelijke App’s voor tablet en smartphone. Ongeacht welk device. U heeft hierdoor realtime de beschikking over uw kern gegevens en processen. Wat maakt dat u volledig in control bent.

Het uitbesteden van uw administratie levert u dus niet alleen waardevolle tijdsbesparing op, het geeft u ook nog eens de zekerheid dat alle aspecten van uw administratie met evenveel zorg en kennis uitgevoerd worden. En dat de voordelen die er te behalen zijn vanuit wet- & regelgeving voor uw onderneming ook toegepast worden.

De kosten

We begrijpen goed dat wanneer u als ondernemer overweegt uw HR- en/of Salarisadministratie uit te besteden, u graag vooraf inzicht krijgt in de kosten. WePayPeople Outsourcing hanteert scherpe, vaste tarieven voor het uitvoeren van uw administratie. Dit tarief zullen we altijd vooraf helder met u communiceren in de vorm van een vaste prijs. De totale kosten zijn onder andere afhankelijk van:

  • Het aantal loonstroken dat per periode verwerkt moet worden
  • De mate van uitbesteding / overnemen van taken
  • De mate van IT uitrol van bijvoorbeeld e-HRM

 

Meer weten over onze mogelijkheden en kosten? Neem direct contact met ons op!

Wij denken met u mee

Bij WePayPeople Outsourcing kunnen we het ons goed voorstellen dat het uitbesteden van uw administratie een belangrijke keuze is. Daarom kunt u bij WePayPeople Outsourcing flexibele keuzes maken. In overleg bespreken we met u in welke mate u uw administratie wilt uitbesteden.

WePayPeople Outsourcing uw kwalitatief hoogstaande business partner: